Měli jsme velké prkénko steaků. Jeden z kusů masa byl zkažený, páchl kysele a odporně. Když jsme to řešili s servírkou, zkontrolovala to u kuchaře a vrátila se s tím, že maso je naprosto v pořádku a vůně je normální pro chuck steak a můžeme ho bezpečně jíst. Je absurdní nechávat své zákazníky jíst zkažené maso, i když je ze zápachu zřejmé, že je špatné a zdraví riskantní, jen aby zakryli kuchařské chyby a nedbalost. Zaměstnanci přišli s několika výmluvami, nikdy nepřiznali, že maso je zkažené. A to je to, co mi přijde nejvíce znepokojivé. I když nám dali slevu na prkénko na steaky, nikdy si neuvědomili, že svou neznalostí ohrožují zdraví svých zákazníků. Pokud maso zapáchá kyselým, vaječným zápachem, není to normální pro JAKÝKOLI kus masa, proto ho prosím NEJEZTE a nenechte si od nikoho říkat opak. (Tato zkušenost mi způsobila celodenní průjem a doufám, že nic horšího!)
Komentář
Měli jsme velké prkénko steaků. Jeden z kusů masa byl zkažený, páchl kysele a odporně. Když jsme to řešili s servírkou, zkontrolovala to u kuchaře a vrátila se s tím, že maso je naprosto v pořádku a vůně je normální pro chuck steak a můžeme ho bezpečně jíst. Je absurdní nechávat své zákazníky jíst zkažené maso, i když je ze zápachu zřejmé, že je špatné a zdraví riskantní, jen aby zakryli kuchařské chyby a nedbalost. Zaměstnanci přišli s několika výmluvami, nikdy nepřiznali, že maso je zkažené. A to je to, co mi přijde nejvíce znepokojivé. I když nám dali slevu na prkénko na steaky, nikdy si neuvědomili, že svou neznalostí ohrožují zdraví svých zákazníků. Pokud maso zapáchá kyselým, vaječným zápachem, není to normální pro JAKÝKOLI kus masa, proto ho prosím NEJEZTE a nenechte si od nikoho říkat opak. (Tato zkušenost mi způsobila celodenní průjem a doufám, že nic horšího!)
Oproti poslední návštěvě zhoršení podávaného jídla — měli jsme 4 steaky. Ani jeden z nich nebyl bez flaxy která nešla ani ukrojit. Při boji o preparaci flaxy samozřejmě maso vychladlo (jaký je problém servírovat na ohřátých talířích?), i dochucení masa bylo minule o dvě třídy lepší. Nejlepší na celém obědě byl dokonalý dezert, ten opravdu neměl chybu, za ten pochovala. Nicméně jsme přišli na steaky, a zde opravdu zklamání. Jsme velmi na vážkách, zda příště znovu zajít. Škoda, vždy jsme tento podnik doporučovali, ale nyní opravdu není za co — stejkárna je o steacích a zde zhoršení kvality jídla.… – zobrazit
00
Odpověď
Aleš V.
1 únor 2023, 12:13 am
Skvělá stejkarna, doporučuji si dám prkénko, vyzkoušíte hodně druhu různých časti kravičky. A jídlo vám roznese usměvavý robot. Perfektní! A skvělá a příjemná obsluha.
Výborná restaurace. Líbí se mi celkově moderní přístup. Trochu menší, člověka usadí příjemné servírky, které doslova běhají po place, takže o člověka je postaráno. Navíc jich tam je dost. Skvělé jídlo. Dal jsem si burgra, byl skvěle nakombinovaný a dokonale udělaný. Lepší jsem snad nejedl. Porce by se dala označit jako rodinné balení. Fakt toho bylo hodně. Tohle byla největší porce burgra, co jsem kdy dostal. Pivko jsem měl už lepší, ale v pohodě. Servírky se fakt staraly. Navíc občas používají autonomního robota pro roznášení piv, který přiveze ke stolu celou objednávku, aby nemusely nosit třeba 10 piv najednou. Tohle znám z fabriky, ale v hospodě jsem to viděl poprvé.
Co mi na místě dost vadí, že je to pojato jako diskotéka(bar). Tzn. volná místnost, stolky těsně vedle sebe, dost hlasitá hudba, do toho bavící se zákazníci, celkově špatná akustika a člověk neslyší spolusedícího nebo servírku a musí se přeřvávat. A protože jsem na to dost citlivý, tak musím rychle vypadnout, aby mě nebolela hlava. Proto 1 * dolů.
Určitě to nebyla poslední návštěva, ale příště si najdu nějaký čas, kdy tam moc lidí není, protože kromě hluku je ta restauračka fakt skvělá.… – zobrazit
Bohužel jsem zklamaná z dnešní návštěvy předkrmy jsme dostali postupně t-bon spálený a obsluha naštvaná sotva jsme řekli že máme rezervaci v přední části všude rezervace ale lidi nebyli žádní dnešní zklamání je to Škoda byla to dobrá restaurace ale už není
Dobrý den Marcelo, velice nás mrzí Vaše zklamání z dnešní návštěvy. Věřte, že Vaše zkušenost není našim standardem. Proto Vás prosím — kontaktujte mě na e-mail adela@stejkarna.cz nebo tel. číslo 776 556 452, abychom to mohli napravit. Děkuji moc. Adéla Manažer Stejkárna Dejvice
Stejky byly výborné a všem nám chutnali, ale nejvíce jsme se těšili na dezert crème brulé. Bohužel ten nás velmi zklamal texturu měl hrudkovitou a chuťově to také rozhodně crème brûlée nebylo.
Dobrý večer Veroniko, Bohužel víme kolega celou várku přepekl ale přišli jsme na to pozdě Moc se omlouváme a budem rádi když se ozvete na k.v@stejnarna.cz
00
Odpověď
LokQan C.
9 leden 2023, 5:07 pm
Quality foods in reasonable price. English friendly staff and good service! Definitely visiting again to try all other steaks & burgers!
Upřímně jsem od této restaurace čekala mnohem víc. Jidlo dost průměrné. Stejk vysušený, pepřová omáčka vypadala jak smetana, do které se dal pepř. Za ty ceny, které to prodávají bych tam příště určitě nešla.
Ribeye burger contains fresh strips of perfectly cooked ribeye steak. Dog friendly (saw a dog inside). Mains come with a sauce and side from the back of the menu; mushroom sauce and steak fries were great. Excellent service, English-speaking. Very convenient from downtown, just down under the roadway and one and a half blocks downhill from the tram 20 stop.
Chodíme s přáteli i rodinou do Stejkárny v Holešovicích už od pradávna a tak nás potěšilo, že dobré maso se dá sníst i na dalších místech Prahy. Dejvická pobočka nabízí více místa, stejně skvělou kuchyň, stejně skvělou a milou obsluhu. Doporučuju za sebe následující menu: flank medium, fazolky, bbq omáčku a jako dezert čoko fondán a nebo cheese. Není co vytknout a nebojte se — my se vrátíme.
Pokud maso zapáchá kyselým, vaječným zápachem, není to normální pro JAKÝKOLI kus masa, proto ho prosím NEJEZTE a nenechte si od nikoho říkat opak.
(Tato zkušenost mi způsobila celodenní průjem a doufám, že nic horšího!)
Měli jsme velké prkénko steaků. Jeden z kusů masa byl zkažený, páchl kysele a odporně. Když jsme to řešili s servírkou, zkontrolovala to u kuchaře a vrátila se s tím, že maso je naprosto v pořádku a vůně je normální pro chuck steak a můžeme ho bezpečně jíst. Je absurdní nechávat své zákazníky jíst zkažené maso, i když je ze zápachu zřejmé, že je špatné a zdraví riskantní, jen aby zakryli kuchařské chyby a nedbalost. Zaměstnanci přišli s několika výmluvami, nikdy nepřiznali, že maso je zkažené. A to je to, co mi přijde nejvíce znepokojivé. I když nám dali slevu na prkénko na steaky, nikdy si neuvědomili, že svou neznalostí ohrožují zdraví svých zákazníků.
Pokud maso zapáchá kyselým, vaječným zápachem, není to normální pro JAKÝKOLI kus masa, proto ho prosím NEJEZTE a nenechte si od nikoho říkat opak.
(Tato zkušenost mi způsobila celodenní průjem a doufám, že nic horšího!)
07
Adéla
… – zobrazitCo mi na místě dost vadí, že je to pojato jako diskotéka(bar). Tzn. volná místnost, stolky těsně vedle sebe, dost hlasitá hudba, do toho bavící se zákazníci, celkově špatná akustika a člověk neslyší spolusedícího nebo servírku a musí se přeřvávat. A protože jsem na to dost citlivý, tak musím rychle vypadnout, aby mě nebolela hlava. Proto 1 * dolů.
Určitě to nebyla poslední návštěva, ale příště si najdu nějaký čas, kdy tam moc lidí není, protože kromě hluku je ta restauračka fakt skvělá. … – zobrazit
A děkujeme za recenzi ️
velice nás mrzí Vaše zklamání z dnešní návštěvy. Věřte, že Vaše zkušenost není našim standardem. Proto Vás prosím — kontaktujte mě na e-mail adela@stejkarna.cz nebo tel. číslo 776 556 452, abychom to mohli napravit. Děkuji moc.
Adéla Manažer Stejkárna Dejvice
Bohužel víme kolega celou várku přepekl ale přišli jsme na to pozdě
Moc se omlouváme a budem rádi když se ozvete na
k.v@stejnarna.cz
English friendly staff and good service! Definitely visiting again to try all other steaks & burgers!
Velice nás mrzí vaše špatná zkušenost s naši restaurací
Mohu vás požádat aby jste mne kontaktovala na e-mailu k.v@stejkarna.cz
Děkuji
Karel.